Demar Műszőrmés Bokacsizma

9990 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címke:

Demar Műszőrmés Bokacsizma

 

A Demar Műszőrmés Bokacsizma tökéletes választás a hideg napokra, amikor fontos, hogy a lábaid melegen és szárazon maradjanak, miközben stílusosan öltözködsz. Ez a meleg és praktikus lábbeli egyedi megjelenésével és strapabíró anyagaival garantálja a kényelmet és a tartósságot hosszú éveken át, legyen szó kerti munkáról, havas sétákról vagy sáros terepekről.

Főbb jellemzők:

  • Meleg műszőrme bélés: A bokacsizma belső része puha műszőrmével van bélelve, amely melegen tartja a lábaidat a hideg napokon.

  • Strapabíró anyagok: Ellenáll az időjárás viszontagságainak és a különféle terepek kihívásainak, így a csizma hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít.

  • Divatos megjelenés: Egyedi dizájnjának köszönhetően a bokacsizma stílusos kiegészítője lehet bármilyen téli szettnek.

  • Csúszásmentes talp: A csizma talpa csúszásmentes mintázatú, így biztonságos és stabil lépéseket tesz lehetővé nedves vagy csúszós felületeken.

  • Kényelmes viselet: Könnyű és kényelmes kialakításának köszönhetően ideális választás hosszabb viselésekhez is.

A Demar Műszőrmés Bokacsizma nemcsak stílusos, de kényelmes és praktikus választás is a hideg, nedves és sáros napokra. Készülj fel a télre és válaszd a Demar Műszőrmés Bokacsizmát, amely biztosítja a meleget, kényelmet és védelmet, bármilyen kaland vár is rád!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Demar Műszőrmés Bokacsizma” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza a termékekhez